Tovább!
Bezár!
További infók!!
Magyar Német Angol
„Semmi keresnivalónk a természet fölött. Benne, vele együtt kellene élnünk.” Üdvözlünk mindenkit a Balatoni Élménypark honlapján!

 


+30
H: +30°
L: +18°
Csopak
Szombat, 22 Június
7 napos előrejelzés
Vas Hét Ked Sze Csü Pén
           
+29° +24° +19° +23° +23° +23°
+14° +13° +11° +11° +11° +14°

Nosztori Élménypark a Facebook-on
Ha kíváncsi vagy te is, hogy ki a Balatoni Élménypark legfiatalabb kalandora, akkor klikk!
Rendezvényhelyszínek Honlapja

 


Warning: include(hirek/hirek.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/clients/client1/web398/web/libraries/TplParser.php(168) : eval()'d code on line 1

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'hirek/hirek.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/clients/client1/web398/web/libraries/TplParser.php(168) : eval()'d code on line 1Warning: include(linkoszlop-bal/linkoszlop.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/clients/client1/web398/web/libraries/TplParser.php(168) : eval()'d code on line 1

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'linkoszlop-bal/linkoszlop.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/clients/client1/web398/web/libraries/TplParser.php(168) : eval()'d code on line 1

Kötélpálya

Hogy biztonságban érezhessétek magatokat és mi is biztonságban tudjunk Titeket

Ez a játék extrém körülmények között zajlik, a földhözragadt, megszokott környezettől elrugaszkodunk. Kérünk Titeket, hogy fokozott figyelemmel használjátok a pályát, az animátorok mindenben segítenek nektek. Hogy biztonságban legyetek, kérünk a következő pontokat tartsátok be:

  • A kötélpályát mindenki saját felelősségre használja, ehhez felelősségvállalási nyilatkozatot, illetve 18 éven aluli vendégeink számára hozzájárulási nyilatkozatot kell kitölteni. A kitöltött papírokat a kasszánál legyenek szívesek leadni, ahol animátoraink segítenek a következő lépésekben. A kötélpálya használatához biztosítjuk a megfelelő biztonsági felszerelést és oktatást.
  • A kötélpálya gyermekpályái 140 cm-ig, a felnőtt és a csúszópálya 140 cm-től használható.
  • A kötélpályát alkohol, drog vagy az eszközök biztonságos használatát hátrányosan befolyásoló gyógyszer hatása alatt használni szigorúan tilos!
  • A vendég részére egyénileg juttatott biztonsági felszerelések egymásnak kölcsön nem adhatóak és egymással az egyéni biztonság érdekében el nem cserélhetőek.
  • Akadályonként maximum egy fő, podeszonként maximum 3 fő tartózkodhat egyszerre.
  • Minden kötélpályát használó számára, korosztálytól és tudásszinttől függetlenül, kötelező az eszközök biztonságos használatának elsajátítására irányuló oktatáson és gyakorló képzésen részt venni.
  • A biztonsági felszerelést (beülő, hevederek, karabinerek, sisak, csiga) a kötélpálya területéről kivinni szigorúan tilos, a kötélpályák használata után kérünk, rögtön hozd vissza.
  • A biztonsági felszerelésben tilos a dohányzás.
  • Fenntartjuk a jogot arra, hogy megtagadjuk a biztonságtechnikai szempontból alkalmatlan személyeknek az Élménypark használatát. A gyakorló pályán lévő eszközök használatát az oktatók értékelik és döntenek a vendég pályahasználati alkalmasságáról (a kalandpark használatának biztonságtechnikai szempontból történő megtagadása esetén a részvételi díjat a vendég részére visszafizetjük).

 

  

 

Statisztikai adatok szerint honlapunkat leggyakrabban a következő kifejezésekkel találják meg:  Kalandpark, balatoni kalandpark, kalandpálya Csopak, élménypark Nosztori, Ügyességi kalandpark, kalandpark és élménypark Balatonfüred

Szeretettel vár minden Kalandvágyót Balatoni Élménypark Nosztori!

 

Nosztori Élmény és Kalandpark | Impresszum | Design | Motor | Tartalom | 2012 - 2019
Balatoni Élménypark Nosztori Veszprém megye Balatonfüred
2013. június 24.

Bezárás Bezár

Web Site Info

Weboldalunkon az alábbi szavakra kereshet: Kalandpark, balatoni kalandpark, kalandpálya Csopak, élménypark Nosztori, Ügyességi kalandpark, kalandpark és élménypark Balatonfüred

Címsorunk tartalma: Kötélpálya - Balatoni Élménypark

Oldalunk rövid leírása: Élménypark a Balatonnál. Balatoni Élménypark Csopak Nosztori

Oldalunk készült: 2013. június 24.

 

Creatix Kereső | Google kereső | Füredi Linktár

 


Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

Élménypark a Balatonnál. Balatoni Élménypark Csopak Nosztori

Tulajdonos: Balatoni Élménypark Nosztori

Kapcsolat: Veszprém megye Balatonfüred

Címsorszöveg: Kötélpálya - | Balatoni Élménypark | Élménypark a Balatonnál. Balatoni Élménypark Csopak Nosztori

Szlogen: „Semmi keresnivalónk a természet fölött. Benne, vele együtt kellene élnünk.” Üdvözlünk mindenkit a Balatoni Élménypark honlapján!

Linkfelhő: Kalandpark, balatoni kalandpark, kalandpálya Csopak, élménypark Nosztori, Ügyességi kalandpark, kalandpark és élménypark Balatonfüred

Készült: 2013. június 24.

Keresők:
Creatix Kereső | Google kereső
| Füredi Linktár


Bezárás Bezár

Bezárás Bezár